Actueel

Management mededelingen

De hernieuwde per 23 augustus 2010 ingezette samenwerking van Stg Kinder Sponsor met Stg. OostEuropa Zending loopt, maar niet op rolletjes. Met als solide uitgangspunt van wat in het verleden tot stand is gebracht aan relaties en administratieve structuren moet een nieuw management team dat sinds 1 januari 2011 is aangetreden zich enorm inspannen. Veel dingen zijn met gezond verstand op te lossen maar de kennismaking met het enorme
KSP netwerk van duizenden sponsors, en sponsorgezinnen en honderden contactpersonen vergt veel tijd.

Gebed is nodig om in elk geval de belangrijkste doelen te bereiken: Handhaving van de bestaande goede structuren en vernieuwen waar mogelijk en noodzakelijk.

Voor vragen kunt u terecht bij Jaco van der Sterre 06-54625085; Maar ook Olga van Lavieren en Elisabeth Eikenboom als de oudste steunpilaren in het KSP werk zijn beschikbaar voor vragen via info@kindersponsorplan.nl We zijn recent overgegaan op VoiP internet telefonie en konden het hoofdnummer van Stg Kinder Sponsor Plan 0180-516380 gelukkig behouden. Ook via Stg. OostEuropa Zending 0180-521966 kunt u één van de huidige bestuurders Olga, Matthias of Herman te spreken vragen.

Actueel overige

Maak rechts op het scherm een keuze uit de mogelijkheden.

tl_files/1-Fotos/Foto 1c - wie zijn wij - boven DOEL midden.jpg